Rabu, 23 Januari 2013

Kosmo Online - Komuniti Kita


Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
sumber :-

Kosmo Online - Komuniti Kita


Pusat Karaoke Red Box rai wakil media Pulau Pinang

Posted:

Pusat Karaoke Red Box rai wakil media Pulau Pinang

Pusat Karaoke Red Box rai wakil media Pulau Pinang


MICHAEL (duduk, dua dari kiri) bersama sebahagian daripada wakil media pada Malam Media Red Box di George Town, Pulau Pinang baru-baru ini.


HIBUR. Grand Surf Sdn. Bhd. yang juga pemilik rangkaian Pusat Karaoke Red Box baru-baru ini telah menganjurkan Malam Media Red Box 2013 bagi meraikan wakil media di Pulau Pinang.

Majlis yang dianjurkan di Red Box 1st Avenue Mall, George Town dalam suasana ringkas tetapi menghiburkan itu dihadiri kira-kira 200 wartawan, jurufoto dan jurukamera pelbagai agensi media.

Selain sesi karaoke dan jamuan makan malam, wakil media yang bertuah turut pulang dengan hadiah cabutan bertuah yang dimenangi seperti iPad Mini, televisyen, kamera digital, minyak wangi berjenama dan hamper.

Hadiah bagi cabutan bertuah telah disampaikan oleh Ketua Pegawai Operasi Red Box, Michael Yong dan Pengurus Operasi Red Box, David Tai

Eksekutif Bahagian Promosi Red Box, Anis Juainie Jamaludin berkata, pihaknya berterima kasih terhadap sokongan oleh pihak media yang banyak membantu dalam menaikkan nama pusat karaoke tersebut.

Anggota polis mangsa banjir terima bantuan

Posted:

Anggota polis mangsa banjir terima bantuan

Anggota polis mangsa banjir terima bantuan


HALILUDDIN (tengah) menyampaikan bantuan daripada UMNO Bahagian Rantau Panjang kepada wakil anggota polis yang menjadi mangsa banjir di Rantau Panjang, Kelantan baru-baru ini.


SUMBANG. Seramai 91 anggota polis dari empat kawasan yang terlibat banjir di kawasan Rantau Panjang telah menerima sumbangan makanan daripada UMNO Bahagian Rantau Panjang di pekarangan Balai Polis Rantau Panjang, Kelantan baru-baru ini.

Timbalan Ketua UMNO Rantau Panjang, Datuk Saari Mat Hussin menyampaikan sumbangan makanan itu kepada wakil anggota polis terlibat dari Lubok Setol, Kubang Kuau, Unit Pencegah Penyeludupan dan Balai Polis Rantau Panjang.

Kotak yang berisi lapan jenis makanan yang disampaikan itu merupakan sumbangan dari Kelab Putra 1 Malaysia kepada mangsa banjir.

Turut hadir pada majlis itu ialah Ketua Polis Daerah Pasir Mas, Asisten Komisioner Haliluddin Rahim.

BKUM rai kakitangan bersara

Posted:

BKUM rai kakitangan bersara

BKUM rai kakitangan bersara


AZLI (kanan) dan Kamsari (kiri) bersama kakitangan Utusan yang bersara pada majlis Hari Keluarga Utusan di Pulau Pinang baru-baru ini.


RAI PESARA. Lebih 200 tetamu terdiri daripada ahli keluarga dan kakitangan Utusan Melayu Seberang Jaya hadir sambutan hari keluarga anjuran Badan Kebajikan Utusan Malaysia (BKUM) di Loji Percetakan Kumpulan Utusan Seberang Jaya, Pulau Pinang baru-baru ini.

Pada majlis itu, pelbagai aktiviti diadakan seperti sukaneka untuk kanak-kanak, pertandingan karaoke dan cabutan bertuah.

Majlis perasmian disempurnakan oleh Pengurus Loji Percetakan, Azli Hassan.

Turut hadir pada majlis tersebut ialah Yang Dipertua BKUM Pusat, Kamsari Nor.

Azli juga menyampaikan cenderahati kepada tiga kakitangan Loji Percetakan Utusan yang bakal bersara pada tahun ini iaitu Mohd. Radzi Hashim, Suhaimi Izham dan Abd. Rasad Yaacob.

Kredit: www.kosmo.com.my

0 ulasan:

Catat Komen

 

Akhbar Kosmo

Copyright 2010 All Rights Reserved