Selasa, 11 Mac 2014

Kosmo Online - Komuniti Kita


Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
sumber :-

Kosmo Online - Komuniti Kita


FGV eratkan hubungan dengan warga

Posted:

FGV eratkan hubungan dengan warga <i>Kosmo!</i>

FGV eratkan hubungan dengan warga Kosmo!

MOHD. EMIR (depan enam dari kiri) bergambar bersama Pengarah Eksekutif Kumpulan Utusan, Datuk Mohd. Nasir Ali (lima dari kiri) semasa kunjungan pegawai FGV ke pejabat Kosmo!, Kuala Lumpur kelmarin.


HUBUNGAN MESRA. Pengurusan Felda Global Ventures Holdings Berhad (FGV) yang diketuai Presiden Kumpulannya, Mohd. Emir Mavani Abdullah melakukan lawatan ke Ibu Pejabat Kumpulan Utusan di Jalan Chan Sow Lin, Kuala Lumpur kelmarin.

Kunjungan tersebut merupakan lawatan kerja julung-julung kali syarikat itu bagi menjalinkan hubungan mesra bersama seluruh warga kerja akhbar Kosmo!.

Mohd. Emir berkata, kunjungan FGV ke Kosmo! bagi merapatkan lagi hubungan silaturahim yang sudah sedia terjalin dengan akhbar-akhbar terbitan Kumpulan Utusan.

"Ruangan Niaga dalam Kosmo! menampilkan konsep dan persembahan berita yang menarik sesuai untuk tatapan pembaca. Lawatan ini memberi peluang kepada kami untuk mengenali dengan lebih akrab warga kerja Kosmo!," ujarnya.

Sukarelawan Jerantut sertai program Kembara Amal

Posted:

Sukarelawan Jerantut sertai program Kembara Amal

Sukarelawan Jerantut sertai program Kembara Amal


SEBAHAGIAN daripada belia Jerantut bergambar pada program Kembara Amal dan lawatan ke Taman Negara di Kuala Tahan, Pahang baru-baru ini.


BERBAKTI. Seramai 65 orang belia tampil menjadi sukarelawan sempena program Kembara Amal dan lawatan ke Taman Negara Pahang di Kuala Tahan, Jerantut, Pahang baru-baru ini.

Program anjuran Pergerakan Pemuda UMNO Bahagian Jerantut dan Kelab-kelab Kereta Negeri Pahang itu melibatkan 27 buah kenderaan pelbagai jenis termasuk Proton Exora, Perodua Kancil dan Nissan Grand Livina.

Penyelaras program merangkap Naib Ketua Pemuda UMNO Bahagian, Asrul Abdul Hamid berkata, belia yang terlibat dalam program itu mengadakan gotong-royong membersih tanah perkuburan Islam Kampung Padang di Kuala Tahan di Jerantut sebelum melawat Taman Negara Pahang.

70 peserta Konvoi Riadah Pemuda Nibong Tebal

Posted:

70 peserta Konvoi Riadah Pemuda Nibong Tebal

70 peserta Konvoi Riadah Pemuda Nibong Tebal


PESERTA Konvoi Riadah Pemuda 2014 bergambar kenangan dengan Shafie (tengah) sebelum bertolak ke Teluk Batik, Perak dari Nibong Tebal, Pulau Pinang baru-baru ini.


RIADAH. Seramai 70 peserta mengambil bahagian dalam Konvoi Riadah Pemuda 2014 anjuran pergerakan Pemuda UMNO Bahagian Nibong Tebal, Pulau Pinang baru-baru ini.

Program itu bertujuan menggalakkan golongan belia mengisi masa lapang dengan aktiviti berfaedah selain dapat mengelakkan mereka terlibat dengan gejala tidak sihat.

Konvoi menggunakan motosikal itu merupakan acara tahunan Pergerakan UMNO Nibong Tebal yang turut menjadikan kawasan peranginan Teluk Senangin di Perak sebagai destinasi riadah mereka.

Acara pelepasan peserta konvoi disempurnakan Timbalan Ketua UMNO Bahagian Nibong Tebal, Shafie Kassim.

Kredit: www.kosmo.com.my

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

Akhbar Kosmo

Copyright 2010 All Rights Reserved